2014. január 12., vasárnap

Érdekes kenyér, avagy sós rúd

Vannak olyan magvak, amiket nem eszem meg, mert rosszul reagál rá az arcbőröm, ilyen pl. a dió, tökmag, így néhány recepten variálok, illetve előveszem a kreatív énemet. :)



Hozzávalók: 
- 2 ek. mandulaliszt (darált szeletelt mandula)
- 2 ek. szezámmag liszt
- 2 ek. lenmag liszt
- 1 tk. só
- 3 tojás
- 4 cl víz
- 1 csipet szódabikarbóna


180 fokon 20-30 perc alatt ropogósra sütni. Nem lett tökéletes kenyér formájú, és ízű, de (miután lapos lett és finom) sósrúd formára vágom fel, és sós süteménynek kiváló!


A tökéletes paleo kenyér elkészítésével még kísérletezem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése