2014. október 1., szerda

Tojáskrém



Hozzávalók
tojás
cocomas
pici citromlé, hogy elvegyem a kókusz ízt
mustár
olíva olaj
petrezselyem (friss, de ha nincs akkor a szárított is jó)
bors

Elkészítés
A tojásokat megfőzzük, kihűtjük és megpucoljuk.
Félbevágjuk, a sárgáját külön tálba tesszük, és összekeverjük az összes hozzávalóval. Sűrű krémet kell kapjunk, az állagon olíva olajjal és a cocomas-szal változtathatunk.
A fehérjét apróra kockázzuk és belekeverjük a krémbe.

Ez az alap, innen már kedvünk szerint alakíthatjuk, apróra kockázott lila vagy fehér hagymával, uborkával, bazsalikommal vagy spenóttal.


Lenmagos muffinnal tálaltam. Ha kis formákban sütjük a muffint, vendégváró falatokat is készíthetünk belőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése