2014. július 19., szombat

Gyümölcsleves főzés nélkül

Egy nagyon gyorsan elkészülő, főzés nélküli gyümölcsleves a mai recept.





Hozzávalók
görögdinnye
őszibarack
áfonya
fekete szeder
(vagy bármilyen gyümölcs a kedvünk szerint)
eritrit ízlés szerint
citromlé
1-2 evőkanál útifű maghéj (elhagyható, én szerettem volna, ha kicsit sűrű, de nem nehezíti el a levest)
3 dl víz (de a gyümölcs mennyiségétől függ)


Minden hozzávalót megtisztítottam, és felvágtam, majd botmixerrel turmixoltam a gyümölcsök felét a vízzel, eritrittel és a citromlével. Amikor ezzel végeztem, beledaraboltam a többi gyümölcsöt és beraktam a hűtőbe.
Amikor lehűlt, tálaltam.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése