2014. február 15., szombat

Olíva-mánia

A ma esti vendégségbe megsütöttem a már lassan szokásos parmezános sós ropogtatni valót (recept itt), az ott kapott szardíniai, házi, fokhagymás olívabogyó mellé muszáj a száraz fehérbor, illetve a fröccs. Utána már jöhet a jó magyar szalonna, paleo kenyérrel. :)



Tökmaglisztes-parmezános sós rúd



Már csak nagyon kevés mandula lisztem volt itthon, és azt inkább az édes sütikre tartogattam, így kreatívkodtam egy kicsit, kicseréltem tökmaglisztre.

Azt tapasztaltam, hogy a "tészta" sokkal folyósabb lett, így sokkal könnyebb volt szétteríteni a tepsibe, várakozásom ellenére nem lett zöld. :)
20 perc alatt jó ropogósra sült, ízre nagyon finom, így jól vizsgázott sör- és borkorcsolyaként. :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése