Hozzávalók
100 g ToTu (recept itt)
só, bors, piros paprika, őrölt kömény, ízlés szerint
kókusztej + pici citromlé
újhagyma
Elkészítés
A totut megfelezem.
50 grammot villával összetörök.
A másik 50 grammot pedig pici kókusztejjel, citromlével és a
fűszerekkel összeturmixolom. A kókusztejből először csak 2 evőkanálnyit raktam
bele, majd fokozatosan addig, amíg a kívánt állagot el nem érem. A citromlé, amellett hogy elveszi a kókusz ízét még a tejfölre emlékeztető, savanykás ízt is eredményez.
Végül pedig összekeverem a darabos totut a krémessel.
Petrezselymet és vékony karikákra vágott újhagymát adtam még hozzá.
Tipp: Ha hagyjuk
állni egy (vagy akár két) napot, teljesen elmegy a tojás íze, illata és teljesen
hasonlítani fog a régi körözöttre.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése