2014. április 17., csütörtök

Rakott brokkoli


brokkoli + húsos szalonna + medvehagymás krém


A brokkolit forró, enyhén sós vízben félig megpárolom.

A bacon-t felcsíkozom.

A medvehagymás krém hozzávalói:
medvehagyma
2 gerezd fokhagyma
Totu
cocomas
olíva olaj
víz
himalája só
szerecsendió

A medvehagymás krém elkészítése:
A medvehagymát olíva olajon, fokhagymával megpárolom.
A krém hozzávalóit egy tálban összekeverem. Az a jó, ha folyósabb a krém, mert ez nem hagyja majd kiszáradni/ megégni a brokkolit.

Rétegezem: brokkoli, bacon, medvehagymás krém és újra brokkoli, bacon, medvehagymás krém.

A tetejére reszelhetünk parmezánt, de így már csak kompromisszumos!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése