2015. április 5., vasárnap

Medvehagymás-totus pogácsa


Hozzávalók
12 dkg őrölt mandula
12 dkg szezámpehely
2 evőkanál zsír (nem kókuszzsír, mindenképp állati zsiradék)
3 egész tojás
1 marék reszelt parmezán sajt /el is hagyható/
1 mokkáskanálnyi szódabikarbóna
kevés citromlé
120 g totu
ízlés szerint medvehagyma /egy nagy maréknyi került bele, ollóval felvagdosva/


Elkészítés
Gépi keverővel egyneművé dolgoztam, és kisebb kerek szilikonos formákban 175 fokon 30 perc alatt készre sütöttem.

Tipp! Legközelebb (ami biztos hamarosan lesz) sonkakockákat is fogok beletenni. De el tudom képzelni zöldségekkel is, majd amikor lesz cukkini a kertben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése