A ma esti vendégségbe megsütöttem a már lassan szokásos
parmezános sós ropogtatni valót (recept itt), az ott kapott szardíniai, házi, fokhagymás
olívabogyó mellé muszáj a száraz fehérbor, illetve a fröccs. Utána már
jöhet a jó magyar szalonna, paleo kenyérrel. :)
Tökmaglisztes-parmezános sós rúd
Már csak nagyon kevés mandula lisztem volt itthon, és azt
inkább az édes sütikre tartogattam, így kreatívkodtam egy kicsit, kicseréltem
tökmaglisztre.
Azt tapasztaltam, hogy a "tészta" sokkal folyósabb
lett, így sokkal könnyebb volt szétteríteni a tepsibe, várakozásom ellenére nem
lett zöld. :)
20 perc alatt jó ropogósra sült, ízre nagyon finom, így jól
vizsgázott sör- és borkorcsolyaként. :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése