A férjem kérésére készítettem spenótos
száraztésztát, ami ma lett tesztelve.
Sajnos arányokat most sem tudok írni, mert a fagyasztott spenót kiolvasztása,
és lecsöpögtetése után is vizes volt, így mindenféle liszteket, plusz tojást és sót kellett rakni hozzá, hogy nyújtható legyen. A küzdelmem végül is megérte, külsőre is szép,
és tutira spenótos (nem zöld ételfestékes) széles metélt tésztát csináltam.
Sajnos arányokat most sem tudok írni, mert a fagyasztott spenót kiolvasztása,
és lecsöpögtetése után is vizes volt, így mindenféle liszteket, plusz tojást és sót kellett rakni hozzá, hogy nyújtható legyen. A küzdelmem végül is megérte, külsőre is szép,
és tutira spenótos (nem zöld ételfestékes) széles metélt tésztát csináltam.
A garnélákat olíva olajon átpörgettem,
nyakon öntöttem kókusztejszínnel, ízesítettem citromlével, sóval, borssal,
chilivel, a tetejére egy leheletnyi chedar sajtot reszeltem.
Mondhatom, hogy nagyon finom és laktató
ebéd lett belőle!
Szia! Milyen liszteket használtál a tészta elkészítéséhez? Köszi. Éva
VálaszTörlésKedves Éva! Elnézést a késői válaszért. A tészta nyílgyökér lisztből, tápióka keményítőből és mandulalisztből áll. Üdvözlettel: Mariann
Törlés