Szerintem fontos megemlíteni, hogy a chia mag gluténmentes, így bármilyen diétába
könnyedén beilleszthető és így a paleo étrendbe is.
Hozzávalók:
2 evőkanál chia mag
2 teáskanál natúr kakaópor
eritrit, ízlés szerint
vanília kivonat
pici fahéj
1,5 dl kókusztej
2 evőkanál víz
Elkészítés:
A kókusztejet és a vizet egy pohárba öntöttem és fél percre
beraktam a mikróba, hogy fel tudjam oldani benne a kakaóport. A chia
kivételével, minden hozzávalót elkevertem a kókusztejben. Egy zárható tetejű
üvegbe raktam a chia magokat, majd ráöntöttem a kakaós keveréket, lezártam az
üveget és betettem a hűtőbe.
Már egy óra után látható volt, hogy elkezdtek megdagadni a szemek,
így egy kicsit átkevertem, és hagytam még a hűtőben.
Kb. 6 óra kell, hogy teljesen megduzzadjanak a szemek. Én este 7 körül készítettem és hagytam egész éjszakára a hűtőben állni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése