Az egyszerű saláták már gyerekkoromban is kedvencem
voltak,így, most a nagymamám káposztasalátáját, és anyukám paradicsomsalátáját* keverve paleosítottam (nem sokat kellett változtatni), egy nagyon finom és
gyors vacsorát készítettem.
A tengeri halat megszórtam halfűszerrel és olíva olajjal
meglocsoltam, sütőbe raktam, és 180 fokon készre sütöttem. Közben a lilahagymát
félholdra vágtam, a kertből frissen szedett paradicsomot felvágtam, sóztam,
borsoztam, összekevertem, majd a frissen szedett, apróra vágott petrezselyemmel
megszórva és extra szűz olíva olajjal meglocsolva tálaltam. Természetesen
másfajta hallal is elkészíthető.
Igazán gyors, és finom vacsora lett belőle, de nagyon meleg
napokon főételnek, ebédre is kitűnő választás.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése